Bedrijfsvideo en promotie video’s

Films zijn voor WestEdit pure herinneringen. Alles wat op film staat wordt uiteindelijk geschiedenis en die gedachte neem ik mee bij elke klus die ik verzorg. Een waardevolle herinnering maken is wat een goede video op zijn geheel eigen wijze wat mij betreft hoort te doen. Een verhuizing naar een nieuw pand, een verbouwing, een nieuw product, een jubileumfeest of een vacaturewerving.

Het zijn stuk voor stuk onderdelen die horen bij de veranderingen of de historie van een bedrijf. Of dat nu een promotievideo is waar een bepaald product wordt aangeprezen of een aftermovie van een festival of event, ik wil met mijn films geschiedenis schrijven voor mijn opdrachtgevers. Pas dan ben ik in mijn opzet geslaagd.

Een video met een persoonlijke touch

Van een informatieve bedrijfsfilm tot een enthousiasmerende promotievideo, wij maken het graag en goed voor je. Laat beeld je verhaal vertellen en laat ons je videoboodschap op een onvergetelijke wijze in beeld brengen! Je kunt bij WestEdit terecht voor uiteenlopende (bedrijfs)video’s. Binnen ons portfolio onderscheiden we de volgende soorten video’s: Bedrijfsfilm, Animatievideo, Promotievideo, Vastgoedvideo, Aftermovie, Instructiefilm, Vacature/werving video, Testemonial video en voor gebruik van Communicatie materialen.

Zó gaan wij te werk

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw opdracht? Zó gaan wij te werk!

01.

Kennis maken

02.

Situatie bekijken

03.

Wensen bespreken

04.

Uitwerken story telling

05.

Filmen

06.

Montage video

07.

Definitieve oplevering

Benieuwd hoe wij jouw onderneming in een mooi daglicht kunnen zetten?

Neem dan contact op. We gaan vrijblijvend een gesprek met je aan onder het genot van een bak koffie. ooh, ik heb het liefst gewoon een glas water 🙂